logo
schoonheidssalon
pedicure
medex
prijslijst

De Pedicure

 

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten!
Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, ingeschreven in het KRP register. Zij (of hij!) geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

Wat doet een pedicure precies?
Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage.

Waaraan herkent u een vakbekwame pedicure?


De vakbekwame pedicure staat geregistreerd in het KRP register dat ervoor waakt dat de pedicure de benodigde diploma's in het bezit heeft en dat zij/hij regelmatig aan bijscholing doet.

Ook leest de pedicure de vakbladen zoals de medische voet.
 

Tiny Oosterhof

Het midden 14

8314 AG Bant

 

Tel:   0527-261306

Mob: 06-54614627

 

E-mail: tinyoosterhof@home.nl